Zeppelin är redo för Maskinmässan

När förväntningarna stiger inför Svenska Maskinmässan 2024, ser Zeppelin fram emot att återigen vara en del av denna branschhändelse. Camilla Hessel Ingemarsson marknadschef på Zeppelin Sweden AB delar med sig av sina tankar och företagets förberedelser inför evenemanget.

”Det är alltid kul att träffa alla i branschen och Maskinmässan erbjuder en perfekt plattform för detta,” säger Camilla Hessel Ingemarsson, som ser fram emot möjligheten att engagera både befintliga och nya kontakter.

Aktiviteter som väcker Intresse
Zeppelin kommer att ha flera aktiviteter i sin monter, inklusive demonstrationer av framtida maskinteknik och möjligheter för besökarna att provköra flera maskinmodeller. De kommer i princip visa något från alla delar av Cat’s gigantiska produktportfölj. ”Besökarna kan se fram emot provkörningar av våra maskiner och delta i olika tävlingar där de blir direkt involverade,” förklarar Camilla.

Fokus på framtida lösningar
I år ligger ett stort fokus på alternativa bränslen, ett område som blivit allt viktigare inom branschen. ”Vi märker ett ökat intresse och många frågor om alternativa bränslen,” tillägger Kristian Johansson, produktchef på Zeppelin Sweden AB. Detta tror de kommer att vara en central del av diskussionerna på mässan och något som Zeppelin aktivt arbetar med.

En helhetsupplevelse i Zeppelins monter
”Vi har lagt fokus på att visa hela Zeppelin, kundens resa från A till Ö och lagt extra fokus på teknologi,” säger Camilla. Förutom att presentera deras produktutbud, kommer Zeppelin även att lyfta fram företaget som en attraktiv arbetsgivare.

Zeppelin är redo att visa upp sig från sin bästa sida och välkomnar alla besökare till deras monter V:02 och demoområdet D:06 på Svenska Maskinmässan, som äger rum den 30 maj till 1 juni.

Rulla till toppen