Maskinia fyller 40 år och firar detta på Svenska Maskinmässan!

Maskinia, en av Sveriges ledande maskinleverantörer, ser fram emot att delta på Svenska Maskinmässan 2024 som i år lämpligt sammanfaller med företagets 40-årsfirande. Daniel Gustavsson, marknadschef på Maskinia, delar sina tankar om det kommande evenemanget och vad besökarna kan förvänta sig.

-Mässan är verkligen en folkfest för branschen där alla samlas för att dela erfarenheter, utbyta idéer och umgås under trevliga former, säger Daniel Gustavsson. Han understryker att det är en möjlighet för Maskinia att visa upp sitt breda produktutbud och framför allt deras stora utbud av elektriska maskiner som är unikt i branschen.

Med förberedelserna på plats ser Maskinia fram emot att presentera det senaste från deras tre starka och världsledande märken: Develon, Case och Bergmann. Mässan kommer även att vara ett tillfälle att fira Maskinias 40-årsjubileum, vilket gör hela evenemanget än mer speciellt.

På frågan om vilka aktiviteter besökare kan förvänta sig i Maskinias monter så avslöjas det att det kommer vara mycket fokus på deras elektriska maskinutbud, samt på spännande nyheter inom det konventionellt drivna maskinsegmentet.

Maskinnyheterna duggar tätt i Maskinias monter, såsom den helt elektriska 18 tons hjulgrävaren Develon DX165WR Electric, den 100% elektriska kompakthjullastaren 12EV från Case samt de elektriska nyheterna från Bergmann, C801, C901 och C804e. Det breda elektriska utbudet sträcker sig från 225 kg ända upp till 55 ton. På dieselsidan presenteras bland annat Case 221F EVO som är en del av en helt ny serie av kompakthjullastare samt den senaste nyheten på dumpersidan, Bergman C810s.

Maskinia ser fram emot att visa upp den framstående aktören de är och demonstrera hur de leder utvecklingen inom både konventionellt dieseldrivna maskiner samt elektriska maskiner. De kommer även såklart att visa upp den övriga verksamheten. Det innefattar allt från service- och eftermarknad, reservdelar och deras senaste storsatsning – e-handel för service- och reservdelar, redskap/skopor samt maskiner.

Varmt välkomna till Maskinia i monter C:38 och demoområdet D:01!

Rulla till toppen