Delvator tar steget mot framtidens maskinteknik

Sussie Sörensson, marknadsansvarig på Delvator, delar sina förväntningar och spännande nyheter inför årets Svenska Maskinmässa - Med fokus på innovation och partnerskap ser företaget fram emot att presentera ett helt nytt segment och spännande maskinlanseringar.  

Förväntningar på mässan
Delvator ser fram emot en positiv mässupplevelse och hoppas på att möta nya kunder samt stärka befintliga relationer.

Nytt segment och varumärke
En av de största förändringarna för 2024 är lanseringen av ett helt nytt segment och varumärke. Detta förväntas öppna upp möjligheter att nå nya kundgrupper och expandera inom olika verksamhetsområden.

Spännande maskinlanseringar
Delvator kommer inte bara att vara närvarande med ett nytt segment, utan också med imponerande maskinlanseringar. ”Vi är stolta över att presentera den nya Hitachimaskinen i midi-segmentet, som redan har skapat mycket buzz i media och bland våra europeiska kollegor. ”säger Sörensson.

De kommer också under året att lansera fler batteridrivna maskiner som ytterligare steg i den gröna satsningen på utsläppsfri utrustning. I Hitachi elmaskinssortiment finns idag fyra storlekar och man kan välja mellan batteridriven drift och kabelansluten drift, vilket gör att maskinen kan arbeta under laddning.

Nöjda kunder kommer tillbaka!
Sussie avslutar med företagets slogan: ”Nöjda kunder kommer tillbaka!” och betonar hur Delvators långa erfarenhet, breda kunskap och fina servicekänsla tillsammans med maskinernas kvalitet och tillförlitlighet skapar en framgångsrik och hållbar företagskultur.

Ni hittar Delvator i monter N:12!

Rulla till toppen