Svenska Maskinmässan - skapad av branschen för branschen

Svenska Maskinmässan är en renodlad maskinmässa där samtliga utställare tillhör branschorganisationen Maskinleverantörerna. Upplev det senaste inom bygg- & anläggningsbranschen, prova nya maskiner, gräv, lasta och upplev en levande maskinmässa på riktigt.

Svenska Maskinmässan genomfördes första gången 2016. Maskinleverantörernas medlemsföretag ville ha en mässa med maskinerna och besökarna i fokus. Därför skapades Svenska Maskinmässan, där alla utställare är anslutna till Maskinleverantörerna. Även bransch- och arbetsgivarorganisationen Maskinentreprenörerna ställer sig bakom Svenska Maskinmässan och bidrar till mötesplatsens innehåll i samråd med MaskinLeverantörerna.

Den senaste upplagan av Svenska Maskinmässan genomfördes år 2022 och lockade 11 230 besökare. Mässan hade över 100 utställare som visade sina över 800 maskinnyheter.

Mässans datum och öppettider: 
Torsdag 30/5: 09-17
Fredag 31/5: 09-17
Lördag 1/6: 09-15

Vilka ställer ut?

På Svenska Maskinmässan träffar du Sveriges ledande maskinleverantörer och kan ta del av det största utbudet av maskiner och produktnyheter.

Vad händer på mässan?

Det är mycket som händer under tre intensiva dagar på Svenska Maskinmässan. Seminarier, demokörningar, konferenser och uppvisningar är ett axplock av aktiviteter.

Boka biljett

Mässan är kostnadsfri att besöka, vi erbjuder dessutom gratis parkering och shuttle bussar som tar er till och från mässan.

Maskinleverantörerna - för trygga affärer

MaskinLeverantörerna är branschföreningen för Sveriges etablerade leverantörer av mobila arbetsmaskiner. 

Vi finns till för våra medlemmar, men vi finns också till för deras kunder. För att kunderna ska kunna göra trygga affärer med våra medlemmar. Alla våra medlemmar skriver under på att leva efter föreningens kvalifikationsbestämmelser. Det betyder i korthet att medlemsföretaget har en solid ekonomi samt företags- och ansvarsförsäkring. Ett medlemskap säkerställer också att medlemsföretaget har en god branschkunskap, kvalificerad personal och att de följer god affärssed och använder branschens gemensamma leveransvillkor. 

Mer info om MaskinLeverantörerna hittar du på hemsidan.
Det är MaskinLeverantörerna som skapat och äger Svenska Maskinmässan.

Arrangörer:

Svenska Maskinmässan arrangeras av Branschorganisationen MaskinLeverantörerna och eventarrangören At Event Sweden.

Vår samarbetspartner:

Vi samarbetar även med viktiga aktörer inom branchen. En av dessa är branschorganisationen ME – Maskinentreprenörerna.

Vår branschpartner:

En annan viktig aktör inom branchen som vi arbetar med är branschorganisationen SBMI – Sveriges Bergsmaterialindustri. 

Vår mässtidningspartner:

I vår mässtidning kan ni besökare läsa reportage och ta del av viktig information. Vi gör vår tidning tillsammans med J & D Konsult AB.

Våra mediapartners:

För att nå ut till så många potentiella besökare som möjligt så samarbetar Svenska Maskinmässan med de ledande medieaktörerna. 

Rulla till toppen