EMS satsar stort på mässan 2024

Svenska Maskinmässan 2024 närmar sig med stormsteg, och bland de företag som ser fram emot evenemanget finns EMS. Vi fick möjligheten att intervjua deras marknadsansvarig, Linn Frostmats Broberg, för att få en inblick i deras förberedelser och förväntningar inför årets mässa.

”Förberedelserna är i full gång, och EMS satsar på att göra sin monter och mässupplevelse bättre än någonsin tidigare”, berättar Linn Frostmats Broberg. Förväntningarna är skyhöga, och teamet är engagerat i att skapa en minnesvärd upplevelse för besökarna.

Redan nu avslöjar Linn några av de spännande aktiviteterna som besökare kan förvänta sig i montern. ”Vi satsar på att ha en riktigt festlig monter i år – det blir photo booth och popcorn, och en härlig loungeyta med snacks och dricka. Vi är också dagens värd på lördagen och står och välkomnar alla besökare. Självklart kör vi också en AW!”

När det kommer till monterns innehåll avslöjar hon att de i år lägger extra fokus på sina maskiner. ”Vi visar upp fler maskiner, går all in med våra varumärken och låter maskinerna tala för sig själva.” Det blir en möjlighet för besökare att få en närmare titt på de senaste innovationerna inom maskinteknik.

Varför ska man då besöka EMS-montern under Maskinmässan 2024? Linn har flera goda skäl att dela med sig av. ”Kanske för att vi har marknadens tystaste elmaskin? Eller för att vi har landets kunnigaste säljare? Eller helt enkelt för att vi har de bästa maskinerna.” Oavsett vad som lockar besökarna finns det något för alla, från teknikentusiaster till affärsfolk.

EMS ser fram emot att möta besökare och kollegor under Svenska Maskinmässan 2024 och är redo att imponera med sin festliga monter och maskinsortiment. Det lovar en rolig och inspirerande upplevelse för alla som tar sig tid att besöka EMS under mässan.

Ni hittar EMS i monter Ö:26!

Rulla till toppen