Söderberg och Haak är redo för mässan i maj!

Solvalla vibrerar av förväntan när vi närmar oss starten för Maskinmässan 2024, och ingen är mer spänd än Emelie Lindman, marknadsansvarig på Söderberg och Haak. För henne och hennes team är mässan inte bara en möjlighet att visa upp det senaste sortimentet, utan också en plattform för att knyta nya kontakter och fördjupa banden med befintliga kunder och partners.

”Maskinmässan är alltid ett höjdpunkt för oss. Det ger oss chansen att verkligen synliggöra våra högkvalitativa entreprenadmaskiner från världsledande varumärken som Komatsu och BOMAG,” säger Emelie.

Redan nu avslöjar de en spännande tävlingsaktivitet som kommer att äga rum i deras monter. Besökarna kommer ha möjlighet att delta och vinna ett exklusivt pris. Vad tävlingen exakt går ut på håller de dock hemligt tills mässan närmar sig.

Men varför ska man göra ett stopp vid Söderberg och Haak:s monter? För det första får man chansen att bekanta sig med deras breda sortiment av maskiner, men framför allt erbjuder de en unik möjlighet till personlig rådgivning och support.

”Vi är inte bara säljare av maskiner, vi är också lösningsorienterade. Vårt team finns där för att guida våra kunder till de bästa lösningarna för deras behov,” förklarar Emelie.

När det gäller nyheter avslöjar hon att de för närvarande diskuterar möjligheten att inkludera Komatsus senaste elektriska innovationer i deras monter. Detta skulle vara ett exklusivt tillfälle för besökarna att få en närmare titt på denna banbrytande produkt, men det beror på tillgängligheten från fabriken.

På frågan om de söker arbetskraft under 2024 är svaret klart: ”Vi är alltid på jakt efter kompetenta medarbetare som delar vår passion för maskiner och teknik. Just nu är vi särskilt intresserade av servicetekniker, och vi välkomnar alla som är intresserade att besöka vår monter för att diskutera karriärmöjligheter,” säger Emelie.

Slutligen, när det gäller att symbolisera Söderberg och Haak som företag, finns det en tydlig mening som står i centrum: ”Kvalitet, erfarenhet, pålitlighet – sedan 1898.” Dessa ord representerar inte bara deras kärnvärden utan också deras långa historia av att leverera högkvalitativa produkter och enastående service till sina kunder. Det är en standard de strävar efter att upprätthålla i allt de gör.

Besök Söderberg & Haak i monter N:16!

Rulla till toppen