20 år på marknaden

När portarna till Svenska Maskinmässan snart öppnas på Solvalla, är det med särskild förväntan som Wiklund Trading stegar in för att fira två decennier av verksamhet i maskinbranschen. Martin Täljemark och Henrik Wiklund delar med sig av både festligheter och nyheter för besökare vid årets mässa.

Firande i fokus
”Det är alltid kul med Solvalla och Svenska Maskinmässan. Det är trevligt att träffa alla besökare och känna pulsen på marknaden, samt fira vårt 20-års jubileum,” säger Martin och Henrik. Firandet är en milstolpe för företaget, och otroligt roligt att det sammanfaller samtidigt som Maskinmässan.

Vad är nytt på mässan detta år?
En av de största nyheterna de lyfter fram är de två jubileumsmaskinerna som tagits fram för att fira deras 20års jubileum. Dessutom kommer Wiklund Trading att erbjuda en pusseltävling med en Yanmar grävmaskin, vilket ger besökare en chans att på ett engagerande sätt uppleva maskinens kapacitet.

Fokus på miljömedvetna lösningar
Med ett ökat fokus på miljömedvetenhet inom industrin, tror de att mässan detta år kommer att ha ett större fokus på fossilfria maskiner. Det ska bli spännande att se om så är fallet.

Varför ska man besöka er monter på mässan?
”När man besöker vår monter kommer man att se många nyheter, och speciellt våra två jubileumsmaskiner som vi har tagit fram för att fira vårt 20-års jubileum.” Utöver jubileumsmaskinerna kommer de även ha med sig nyheterna: Kramer – 5065e, 1445e, 8085, Yanmar – V7, SV100-7 och Himoinsa – Batteripaket.

Wiklund Trading ser fram emot att välkomna alla besökare och avslutar med företagets slogan. ”Det är klart man är stolt”, vi är stolta över vårt team & produkter.

Besök Wiklund Trading i monter S:63!

Rulla till toppen