Maskinfest och roliga samarbeten

En av mässans trogna utställare, Norrmaskiner är självklart med under årets mässa. Henrik Lavin hoppas på en riktig maskinfest och ser fram emot en händelserik vecka med nya och befintliga kunder.

Möjligheten att möta kunder ansikte mot ansikte
Henrik Lavin, VD Norrmaskiner, betonar vikten av personliga möten på mässan. ”Det är alltid kul att få träffa kunder, nya som befintliga, och visa upp de maskiner som man säljer. Vi ser fram emot att kunna guida dem till att göra rätt maskininvestering,”. Detta personliga engagemang är central för Norrmaskiners affärsfilosofi, där kundrelationer och tillförlitlig service står i centrum.

Förväntningar och nyheter på mässan
Med en förhoppning om många besökare, ser Norrmaskiner fram emot en trevlig mässa som gynnar både besökare och utställare. Årets mässa förväntas vara en riktig ”maskinfest,” med flera nya produkter som kommer att visas upp. Bland annat kommer Norrmaskiner att demonstrera innovativa mark- och vägfräsare från finska Mericrusher, och de marknadsledande krosskoporna från italienska MB Crusher.

Samarbete och demonstrationer
Ett speciellt inslag för detta år är samarbetet med WIRTGEN GROUP, där Norrmaskiner kommer att ha personal på plats i deras monter för att visa upp DEERE väghyvlar, en nyhet i deras sortiment sedan början av 2024. ”Det har varit ett mycket stort intresse för våra hyvlar under vår demotour i norra Sverige, och det har redan genererat försäljning,” säger Lavin. 

Målsättningar och framtid
Med en optimistisk framtoning om stor försäljning på mässan, är det tydligt att Norrmaskiner är inställda på att maximera både synlighet och affärsmöjligheter. Henrik Lavin framhäver även vikten av deras deltagande i mässan för att fortsätta stärka varumärket och bekräftar företagets slogan: ”NORRMASKINER. DIN STARKASTE MASKINPARTNER.” 

Besök Norrmaskiner i monter C:29!

Rulla till toppen