Väghyvlar och nytt team på mässan!

I år deltar Veekmas återigen på Svenska Maskinmässan, en viktig händelse för företaget som har varit verksamt på den svenska marknaden i snart 25 år. Vi har intervjuat Sanna Halttunen för att få en inblick i företagets förväntningar och nyheter inför mässan.

Förväntningar på mässan
Sanna Halttunen uttrycker stora förväntningar på mässan och ser den som en bra möjlighet att utbyta erfarenheter med både befintliga och potentiella kunder. ”Vi förväntar oss att kunna utbyta information och erfarenheter med kunder av våra väghyvlar och presentera de nya funktionerna i produkterna,” säger hon. Detta år är särskilt spännande eftersom de kommer att visa upp två av sina väghyvlar, Veekmas FG 246 och Veekmas FG 2428, vilket är fler än tidigare år.

Det gångna året och framtidsutsikter
För Veekmas har det gångna året varit mycket framgångsrikt. ”Förra året var riktigt bra för företaget och utsikterna för i år är också goda på den svenska marknaden. Vår marknadsandel i Sverige var utmärkt förra året”. 

Nytt team på mässan
En av de största förändringarna i år är att företagets grundare, Esa Halttunen, inte kommer att närvara på mässan. Istället kommer Veekmas med ett nytt team. ”Till skillnad från förra året har vi även två väghyvlar med oss på mässan”.

Viktiga aspekter för svenska kunder
Sanna vill också belysa Veekmas Svenska AB:s betydelse för företaget. ”Veekmas Svenska AB i Bålsta, Håbo kommun, är ett dotterbolag till finska Veekmas Oy. Sverige har varit ett mycket viktigt exportland för oss i snart 25 år och svenska kunder är fortfarande en mycket viktig kundbas för oss,” säger hon. 

Besök Veekmas monter S:64 på mässan!

Rulla till toppen