Ny monter på mässan!

I år träffar besökarna KG Knutsson (KGK) i en ny monter och med ett både uppdaterat och delvis nytt produktsortiment. Vi har intervjuat Henrik Dahlberg, försäljningschef för affärsområde tunga fordon inför deras medverkan i år.

Ser fram emot en god atmosfär.
KGK ser fram emot mässan och vill ta tillfället i akt att mingla med andra företag i branschen och känna av det generella marknadsläget. “Vi hoppas på en positiv atmosfär med nya och utökade kontakter.” Säger Henrik.

Ny monterplats och spännande produkter.
I år har KGK bytt monterplats till V:04b och med ett nytt tänk för att marknadsföra sina produkter känns placeringen spännande. De har även med sig ett uppdaterat och delvis nytt produktutbud. Något Henrik säger att man inte får missa! “Vi har nyheter inom de flesta områden tex United seats, CEMO och Hella” fortsätter han.

Ett bra år för KGK.
Det har varit ett väldigt positivt 2024 för KGK. De satsar starkt på vad de kallar för den Tunga sidan, vilket innefattar både affärsområdet “Off Highway” och “Lastvagn och buss”. “Vi gör det för att utveckla affären och samtidigt öka försäljningen” säger Henrik.

Besök KGK i monter V:04b på mässan

Rulla till toppen