Besök Skandinaviska Teknik & Smörjsystem på Svenska Maskinmässan

Äntligen har vi haft möjligheten att prata med Anne Werner, marknadschef från STS, en av mässans alla utställare. Anne delade med sig av sina förväntningar och några spännande nyheter från STS.

Vad ser ni mest fram emot med mässan?

”Vi är otroligt spända över möjligheten att träffa våra kunder och partners! Det ger oss en fantastisk chans att visa upp våra produkter och innovationer, samt att lyssna på feedback och behoven direkt från marknaden. Dessutom ser vi fram emot att knyta nya kontakter och stärka våra befintliga relationer. Det är inte bara en mässa för oss; det är en möjlighet att skapa meningsfulla samarbeten och förståelse för våra kunders unika behov och utmaningar.”

Har ni några aktiviteter i er monter ni redan nu kan berätta om?

”Vi kommer demonstrera flera av våra produkter men mest spännande att klämma och känna på kanske är vårt smarta iDig 2D Touch grävsystem som kommer finnas på en maskin i montern. Vi är stolta sponsorer till Norén Racing som kommer ha sin tävlingsbil på plats – väl värd ett besök! Vi kommer också ha ett kul sätt för att lotta ut fina rabatter vid köp direkt på mässan!”

Varför skall man besöka just er under ett besök på mässan?

”För att få hjälp att se hur du kan optimera din transportekonomi! Genom att investera i kostnadsreducerande utrustning för entreprenadmaskiner och transportfordon får du en rad fördelar som inte bara förlänger livslängden på ditt fordon, utan också effektiviserar din verksamhet, optimerar din arbetsprocess och ökar säkerheten för både dig som förare och din omgivning. Vår personal kommer hjälpa dig hitta nya möjligheter – samtidigt som du får mumsa i dig en strut nypoppade popcorn.”

Vilka produktområden kommer ni att visa på mässan?

”Vårt mål är att kunna ha med alla våra produktområden på ett eller annat sätt. Det här är ett ypperligt tillfälle för oss att kunna visa upp våra produkter på maskiner och vi har tillsammans med våra samarbetspartner för mässan hopp om att kunna demonstrera vinsterna med alla våra produkter!”

Är det något du skulle vilja belysa i vårt nyhetsbrev?

”Gärna att vi, som gammalt och väl etablerat bolag, just nu är i den här expansiva utvecklingsfasen. 2024 är ett år vi lägger mycket krut på utveckling! Vi har nya medarbetare och satsar både på vår organisation, ökat produktutbud och nya förbättrade tekniska lösningar som vi hoppas ska förbättra och förenkla även för våra kunder!”

Besök Skandinaviska Teknik & Smörjsystem i monter Ö:16, för att träffa deras team och ta del av de spännande aktiviteterna och produkterna de har att erbjuda!

Rulla till toppen