Spännande nyhet på mässan

Vi tog oss ett snack med Pontus Jonasson, VD för Mählers. Han delade med sig av sina tankar om mässan, det gångna året och att vi kan förväta oss en spännande nyhet på plats.

Vad ser ni mest fram emot med mässan?

”Vi ser verkligen fram emot att få möjlighet att interagera direkt med våra kunder och partners på mässan. Att vara närvarande på plats ger oss en unik möjlighet att lyssna på deras behov och önskemål, samt att dela med oss av våra senaste innovationer och lösningar. Dessutom ser vi fram emot att få träffa andra aktörer inom branschen och knyta nya kontakter för framtida samarbete. Mässan är verkligen en spännande plattform för oss att visa upp vårt arbete och skapa värdefulla relationer, och det är något vi ser fram emot med stor entusiasm.”

Hur har det gångna året varit och hur ser framtiden ut för er del?

”Som VD på Mählers AB är jag mycket nöjd med våra prestationer under det gångna året, särskilt med lanseringen av vår nya fjällplog och plogkostymen – Blazer. Dessa nya produkter har fått ett mycket positivt mottagande på marknaden och har bidragit till att stärka vår position som innovativa ledare inom snöröjningsutrustning för lastbilar.

Under det kommande året ser vi fram emot att fortsätta bygga på den framgångsrika lanseringen av dessa produkter. Vi kommer att fortsätta att fokusera på att tillhandahålla högkvalitativa lösningar som möter våra kunders behov samtidigt som vi strävar efter att vara ledande inom innovation och hållbarhet.”

Kan ni redan nu delge någon nyhet som kommer visas på plats?

”Vi är faktiskt väldigt glada över att ha en spännande nyhet att presentera för er på plats! Det är en produkt som vi har arbetat hårt med och vi är övertygade om att den kommer att vara till stor nytta för våra kunder. Tyvärr kan jag inte avslöja för mycket just nu, men jag kan lova att det är något som kommer att göra ett betydande avtryck på marknaden. Jag rekommenderar att du håller utkik efter vår presentation på plats där vi kommer att dela med oss av alla detaljer kring denna spännande nyhet.”

Vilka produktområden kommer ni att visa på mässan?

”På mässan kommer vi att visa upp vårt breda sortiment av produktområden inom snöröjning och vägunderhåll. Vi kommer att presentera våra senaste innovationer och högpresterande produkter inom områden som snöplogar och andra tillbehör för snöröjningsfordon. Dessutom kommer vi att fokusera på att visa våra hållbara och effektiva lösningar för vägunderhåll och snöröjning, vilket inkluderar teknologiska framsteg och miljövänliga alternativ. Vi är övertygade om att vårt utställningsteam kommer att vara tillgängligt för att ge detaljerad information och demonstrera våra produkter för alla besökare som är intresserade av att lära sig mer om vårt sortiment.”

Besök monter S:66 på mässan för att ta reda på mer!

Rulla till toppen