SMP Parts: Förväntansfulla inför Svenska Maskinmässan 2024

Med en stark drivkraft att visa upp sitt engagemang för kvalitet och innovation, ser SMP Parts fram emot att vara en utställare på Svenska Maskinmässan 2024. Vi tog ett snack med Säljansvarig, Pär Närås för att höra mer.

”Självklart är vi taggade och förväntansfulla – 3 viktiga dagar som vi vill använda väl,” säger Pär när vi diskuterar tankarna inför mässan.

En av de spännande aktiviteterna som SMP kommer att erbjuda i deras monter är en efterfrågad nyhet i deras produktutbud gällande tiltrotatorer. Detta är säkerligen något som kommer att locka besökarna till deras monter för att få en första titt på denna produkt.

Trots de utmaningar som det gångna året har medfört, är SMP optimistiska inför framtiden och tror på hårt arbete som en nyckel till framgång. ”Vi ser ändå positivt på framtiden i det långa loppet,” säger Pär.

Varför ska man besöka just SMP:s monter under mässan? Pär förklarar att besökare kommer att få möjlighet att se och testa SMP:s nyheter på nära håll, särskilt deras lösningar på tiltrotatorer som är mycket uppskattade av användare.

I år kommer deras monter att skilja sig från tidigare genom att vara större, innehålla fler nyheter och vara mer inbjudande. Dessutom ligger den bättre till placeringsmässigt.

Vad hoppas SMP att uppnå med mässan? ”Vi vill synas och höras, och att fler användare får upp ögonen för SMPs högkvalitativa lösningar,” säger Pär. De vill passa på att verkligen visa upp sig för så många intressenter som möjligt och ha givande samtal och dialoger med viktiga återförsäljare samt slutanvändare.

Avslutningsvis delar Pär med sig av SMP:s slogan ”Blue means quality” och förklarar att den representerar deras stolthet över att bygga kvalitetsprodukter som är konstruerade för att vara hållbara, driftsäkra och pålitliga.

Ni hittar SMP Parts i monter Ö:10!

Rulla till toppen