En stor maskinpark och eventuella karriärmöjligheter

I ett samtal med Elin Bäck, marknadsansvarig hos Hüllert Maskin, framgår det tydligt vad som väntar för både befintliga och potentiella nya kunder vid den kommande Maskinmässan. Hüllert ser fram emot att visa upp sin maskinpark och hoppas kanske träffa en framtida kollega.

Förväntningar på mässan
När det gäller förväntningar, ser Hüllert fram emot ”bra dagar med bra möten i strålande sol.” Maskinmässan, som tidigare har varit en lyckad plats för företaget, erbjuder en perfekt miljö för att knyta an till den breda strömmen av besökare från hela landet.

Varför besöka Hüllert Maskin?
Det finns många anledningar att göra ett stopp vid Hüllerts monter. Elin förklarar: ”Man ska besöka vår monter för att utforska vilka möjligheter det finns med att äga en teleskoplastare. En mångsidig maskin som klarar otroligt många arbetsuppgifter.” Detta inbjuder besökare att själva se potentialen i Hüllerts utrustning.

Vad kommer att visas upp?
På frågan om vilka produktområden som kommer att visas, delar Elin att Hüllert kommer att ha med sig ”ett gäng olika modeller till Solvalla för att visa bredden i vårt utbud.” Från de minsta modellerna som  tar sig in på de flesta ställen till Rotomaskiner, som är en bästsäljare för sina mångsidiga funktioner. ”Sen ser vi även fram emot att visa upp våra nya kompaktlastare ifrån italienska Castloaders. Vi kommer ha ett antal olika modeller med oss som mässbesökarna kan bekanta sig med.

Detta är en ny agentur vi har börjat representera i Sverige som ett komplement till våra teleskoplastare ifrån Merlo. Med Castloaders kan vi nu erbjuda våra befintliga och nya kunder en robust kompaktlastare ihop med en god eftermarknad ifrån Hüllert maskin”

På jakt efter nya talanger
Hüllert är även aktivt ute efter att rekrytera ny personal, särskilt mekaniker. ”Vi söker ständigt personal. Framförallt mekaniker,” säger Elin, vilket indikerar en öppning för jobbsökande som besöker mässan att möjligen hitta nya karriärmöjligheter.

Företagets motto
Hüllerts motto, ”Tryggt maskinägande”. Elin förklarar: ”Vårt mål är att leverera marknadens bästa kundresa. Med en service och eftermarknad i världsklass, är vi noga med att våra kunder ska få den bästa upplevelsen med oss!”

Besök Hüllert i monter S:40 på mässan!

Rulla till toppen