Ett flertal nyheter hos Maskinia

Maskinia, en av de ledande leverantörerna av maskiner i Sverige, ser fram emot att delta som utställare på Svenska Maskinmässan 2024. Daniel Gustavsson, marknadsansvarig på Maskinia, delar sina tankar om det kommande evenemanget och vad besökarna kan förvänta sig.

”Mässan är verkligen en folkfest för branschen, där alla samlas för att dela erfarenheter, utbyta idéer och umgås under trevliga former”, säger Gustavsson. Han poängterar att det är en möjlighet för Maskinia att visa upp sitt breda produktutbud och framför allt deras senaste elektriska maskiner.

Med förberedelserna väl på plats ser Maskinia fram emot att presentera det senaste från deras tre starka märken: Develon, Case och Bergmann. ”Vi har förberett oss väl och ser fram emot att presentera vårt breda produktutbud från våra tre starka märken”, säger Gustavsson. Han betonar även att mässan kommer att vara ett tillfälle att fira Maskinias 40-årsjubileum, vilket gör hela evenemanget ännu mer speciellt.

På frågan om vilka aktiviteter som besökare kan förvänta sig i Maskinias monter avslöjar han att fokus kommer att ligga på deras elektriska maskiner. ”Vi kommer att ha flera spännande nyheter att visa upp, såsom den helt elektriska Develon DX165WR Electric och de elektriska maskinerna från Case och Bergmann”.

När det gäller företagets mål med mässan säger Gustavsson att de vill visa upp Maskinia som den framstående aktören de är och visa hur de leder utvecklingen inom både konventionella dieseldrivna maskiner och elektriska maskiner.

Avslutningsvis belyser han vikten av att fira Maskinias 40-årsjubileum och uppmanar alla att besöka deras monter för att ta del av kampanjer och lära känna företaget ännu bättre. ”Maskinia – Din Maskinpartner! Tillsammans med våra kunder bygger vi framtida Sverige!”.

Ni hittar Maskinia i monter C:38!

 

Rulla till toppen