Missa inte Maskin Mekano

Maskin Mekano är en av våra utställare som deltar på Svenska Maskinmässan 2024. Hanna Smedenman, marknadsansvarig på företaget, delar med sig av sina tankar om mässan, företagets senaste år och de nyheter de kommer att presentera. Läs vidare för att få en inblick i deras verksamhet och vad de erbjuder för besökarna på mässan.

”Det roligaste med mässan är såklart alla möten med våra kunder, både nya och gamla. Att alla samlas på en enda plats är nästan för bra för att vara sant!” uttrycker Maskin Mekanos marknadsansvarig Hanna Smedenman. För Maskin Mekano är personliga möten och långvariga relationer en kärnpunkt i deras verksamhet.

Det gångna året har varit starkt för företaget, med en ökande försäljning, särskilt till kunder inom återvinningssektorn. ”Vi har breddat vårt erbjudande genom att erbjuda tvätt och mer skräddarsydda anläggningar där vi agerar som totalleverantör”, förklarar hon.

Under mässan kan besökare inte bara förvänta sig intressanta diskussioner utan även praktiska demonstrationer. Maskin Mekano kommer att presentera sin senaste nyhet, sorteringsverket ECO6, som är godkänt som släp inom EU och kan köras i hastigheter upp till 80 km/h. 

Besökare till Maskin Mekanos monter kommer inte bara att få insikter i branschens framtid utan också kunna njuta av ”gofika” och diskutera individuella projekt med experter. ”Maskin Mekano är gärna ditt bollplank! Vi delar gärna med oss av vår kunskap och erfarenhet från återvinningsprojekt, exempelvis från Nederländerna, där man ligger långt fram,” avslutar Hanna.

Maskin Mekano bygger sina maskiner i Jönköping och välkomnar alla intresserade att komma och se hur maskinerna byggs, både under mässan och i deras verkstäder.

Maskin Mekano ser fram emot att välkomna alla besökare till sin monter N:19 under Svenska Maskinmässan.

Rulla till toppen