Två stora nyheter presenteras på mässan!

Vi har äntligen haft nöjet att intervjua Tony Alderlid, försäljningschef på Yokohama TWS Sweden AB som marknadsför däckvarumärkerna Trelleborg och Mitas. Vi diskuterade deras förväntningar inför mässan, branschens utmaningar och de spännande nyheter de kommer att presentera i sin monter på mässan.

Vad ser ni mest fram emot med mässan?

Tony berättar att de ser fram emot att träffa både befintliga och potentiella kunder. ”Vi ser fram mot att få träffa och prata direkt med våra kunder som använder våra däcklösningar idag, men även att träffa nya kunder och höra deras syn på marknaden och få möjlighet att presentera våra premium däcklösningar.”

Varför skall man besöka just er under ett besök på mässan?

Yokohama TWS vill att besökarna ska få en djupare förståelse för deras premiumprodukter och deras kundnära arbetssätt. Tony förklarar: ”Vi tycker man skall besöka oss för att få en känsla för våra premiumprodukter och vårt sätt att arbeta nära slutkunden.”

I montern kommer Yokohama TWS däckexperter att finnas till hands för att förklara hur deras däcklösningar kan optimera verksamheter, minska bränsleförbrukningen, höja säkerheten och komforten samt främja hållbarhet. Dessutom lockar de med attraktiva mässerbjudanden.

Vad skiljer er monter i år mot tidigare mässor?

Enligt Tony är årets monter speciell tack vare de nyheter som presenteras. ”Det är främst genom de nyheter vi presenterar på årets mässa. I år tar vi även emot de grupper som anmält sig till Teknikvandringen. Information som vi gärna delger alla besökare som är intresserade.” Teknikvandringen är ett nytt inslag som ska ge framtidens arbetskraft en djupare inblick hos utställarna som kan vara deras framtida arbetsplatser.

Kan ni redan nu delge någon nyhet som kommer visas på plats?

Trelleborg har två stora däcknyheter som kommer att presenteras på mässan. ”Vi kommer sätta fokus på våra två nyheter för hamnapplikationer – Trelleborg CX940 i dimensionen 18.00-25 och Trelleborg SR940 i dimensionen 480/95R25 – två slitstarka däck för containerhantering,” avslöjar Tony.

Besök Yokohama TWS monter N:12b på Svenska Maskinmässan för att upptäcka deras däcklösningar och få expertråd om hur de kan förbättra din verksamhet.

Rulla till toppen