Nyhetstätt hos Wirtgen Sweden

Inför Maskinmässan 2024 har vi fått en intervju med Magnus Spjutö, säljare för varumärket Kleemann hos Wirtgen Sweden AB. Magnus delar med sig av företagets förväntningar och planer inför mässan.

Stora förväntningar och nya möten
Magnus beskriver företagets stora förväntningar inför Maskinmässan 2024. ”Som alltid har vi en stor förväntan inför mässan. Vi ser fram emot att träffa våra befintliga kunder och prata nyheter sedan sist. Givetvis är vi oerhört sugna på att möta nya kunder som är intresserade av våra produkter och som oss, ser styrkan i ett långvarigt samarbete,” säger han. ”Det fantastiska med mässor är mötet med människor, nya och befintliga kunder, elever som på ett eller annat sätt studerar mot den här branschen eller bara den som tycker det är riktigt coolt med häftiga maskiner. Så vi ser fram emot glada och positiva möten,” fortsätter han.

Aktiviteter och presentationer i montern
Wirtgen Sweden kommer att ha flera spännande aktiviteter i sin monter. ”Vi kommer ha livepresentationer av nyheter, främst riktade mot Vögele och Benninghoven. Men har du missat introduktionen av John Deere Väghyvel så finns den såklart också på plats,” berättar Magnus. Besökare har också möjlighet att boka företagspresentationer och guidningar med serviceavdelningen direkt på plats eller via e-post. ”Du som kund har också möjlighet att kort få en genomgång av vårt nya telematiksystem Operation Center,” tillägger han.

Diskussioner om branschens framtid
Enligt Magnus kommer elektrifiering att vara ett hett ämne på mässan. ”Såklart elektrifiering, både vad som kommer framåt i form av eldrivna maskiner, men kanske också hur branschen i framtiden kommer arbeta med utbildning och säkerhet kopplat till maskiner med högvoltsspänning,” förklarar han.

Varför ska man besöka Wirtgen Sweden på mässan?
Magnus betonar att det finns mycket nytt att se hos Wirtgen Sweden. ”Vi kommer att visa upp nyheter! Hos oss kommer ni hitta en ny brännare, framtagen till våra asfaltverk. Det är en kombibrännare för träpulver och LPG. Har du intresse av just våra verk ska du inte missa att vi har vår produktspecialist på plats i montern,” berättar han. Dessutom finns deras nya Vögele Dash 5 på plats, där besökare kan ta del av flera nya hjälpmedel.

Årets monter kommer att ha ett större fokus på hållbarhet. ”Det blir ett större fokus på hållbarhet och vår miljö. Utöver våra nyheter från Benninghoven kan du även se en eldriven vält och läggare. Du kan också tillsammans med våra duktiga säljare lära dig mer om möjligheten till eldrift på våra krossar,” förklarar Magnus.

Besök Wirtgen Sweden i monter V:01 på mässan!

Rulla till toppen