En närmare titt på Maskinentreprenörerna

När portarna öppnas till Svenska Maskinmässan 2024, är vår utställare och samarbetspartner Maskinentreprenörerna redo att välkomna er besökare med öppna armar. I en intervju med Veronica Sandström, Kommunikationschef på Maskinentreprenörerna, ger hon en inblick i deras mål och förhoppningar för mässan.

En mötesplats för utveckling och dialog
Maskinentreprenörerna kommer ni att hitta i monter S:27 under alla tre mässdagar. ”Vi ser fram emot att träffa våra medlemmar och branschkollegor,” berättar Veronica. Det blir även ett ypperligt tillfälle för de nyfikna att dyka djupare in i branschen genom ME-skolan, som erbjuder information om utbildningsvägar för blivande maskinförare. För den som alltid undrat hur det är att manövrera de stora maskinerna, står en grävsimulator redo att erbjuda en hands-on upplevelse.

Förväntningar och utmaningar
Svenska Maskinmässan är inte bara en återkommande mötesplats utan även en av årets höjdpunkter för branschen. ”Vi hoppas på att få träffa många medlemmar och att medlemmarna får träffa varandra,” säger Veronica. Utöver möjligheten till nätverkande och kunskapsutbyte, belyser Veronica de utmaningar som branschen står inför. Elektrifiering, klimatomställning och arbetsmiljön är ämnen som förväntas dominera samtal och diskussioner på mässan.

Varför Maskinentreprenörernas monter är ett måste
Med en öppen inbjudan understryker Veronica varför deras monter är en central punkt för alla mässbesökare. ”Vår monter ska man besöka om man vill bli uppdaterad om det senaste,” säger hon. Det är platsen för både befintliga och potentiella medlemmar, och även för den som bara är nyfiken på branschen. Fördelarna med medlemskap är många, och Maskinentreprenörerna ser fram emot att dela med sig av dessa.

Belysa entreprenadbranschens vikt
I sina slutord understryker Veronica vikten av entreprenadbranschen för Sverige som helhet. ”Det är vi som rent konkret ska avhjälpa samhällets stora underhållsskuld i infrastruktursystemet,” förklarar hon. Genom att föra samman branschaktörer stärker Maskinentreprenörerna sin röst och verkar för branschens utveckling och välbefinnande.

Besök Maskinentreprenörernas monter S:27 på mässan!

Rulla till toppen